Huutokauppa hyväntekeväisyyteen

Seuraava Sydämen asialla -taidehuutokauppa järjestetään Solo Sokos Hotel Tornin Paja Kongressissa helmikuun 15. päivä 2025. Menneinä vuosina mukana ovat olleet muun muassa taiteilijat ja galleriat

Osmo Rauhala, Tuula Lehtinen, Teemu Saukkonen, Janne Laine, Nacho Bautista, Markku Ylipää, Hannamari Matikainen, Pekka Sinisalo, Johanna Oras, Sauli Iso-Lähteenmäki, K. Tschährä, Inka Hannula ja Teemu Raudaskoski, Jukka Rintala, Päivi Somppi,  Inari Krohn, Kirsi Neuvonen ja Grafiikanpaja Himmelblau, Maria B. Raunio ja Ari Kupsus Gallery sekä Olli Joki ja Kehysliike Malkki.

Ennakkohuudot ovat mahdollisia juhlan iltaan klo 21 asti. 

sydamenasia.juhla@gmail.com 

Korotukset vähintään 50 €.

Tutustu teoksiin helmikuussa 2025. Tälle sivulle päivitämme seuraavan huutokaupan teosten portfolion tammikuun 2025 lopussa. Tarkempi esittely taitelijoista ja heidän teoksistaan esillä Facebookissa helmikuun 2025 alusta lähtien. Tervetuloa myös osallistumaan itse iltaan 15.2.2025!

Sydämen asialla -huutokauppa 3.2.2024

1) Tuula Lehtinen 2019

Puisto III: Koiranilma

70 k x 56 l kehystettynä

Lähtöhinta 300 €


2) Teemu Saukkonen 1997

Hommage à Francis Picabia

78 k x 64 l kehystettynä

Lähtöhinta 300 €

3) Inari Krohn 1984

Leikki on lapsen elämä

47 k x 38 l kehystettynä

Lähtöhinta 200 €

4) Päivi Somppi 2013

Omenavartio

52 k x 42 l kehystettynä 

Lähtöhinta 200 €

5) Jukka Rintala 2009

53 k x 41 l kehystettynä, alkuperäinen kehys

Lähtöhinta 200 €

6) Inka Hannula ja Teemu Raudaskoski 2023

Digivedos installaatiosta  Tulevaisuuden Asema Purkutaidetalo Pinni 47:ssä

koko A5, 20 k x 27 l kehystettynä

Lähtöhinta 50 €

7) Inka Hannula ja Teemu Raudaskoski 2023

Digivedos installaatiosta Tulevaisuuden Asema Purkutaidetalo Pinni 47:ssä

koko A5, 20 k x 27 l kehystettynä

Lähtöhinta 50 €

Muisteloa - taidehuutokauppa 11.2.2023

Maria B. Raunio

Tytär 2013
öljy kankaalle 40 x 30
lähtöhinta 300 € 

Forssassa syntynyt Maria valmistui Budapestin Taideakatemiasta taidemaalariksi vuonna 2011 ja kuvataiteen opettajaksi 2013. Hän työskentelee sekä Unkarissa että Suomessa. Marialla on säännöllisesti näyttelyitä Unkarissa, Suomessa sekä muissa Keski- ja Itä-Euroopan maissa. Marian maalaukset ovat abstrakteja, mutta monissa on löydettävissä kiinnekohta johonkin esittävään, kuten fragmentteihin kasvimaailmasta tai ihmishahmoihin. Marian ideat tauluihin lahtevät usein hänen sisäisistä tuntemuksista, visuaalisten muistojen tarkastelusta. Maalaukset ovat muistoja jostakin konkreettisesta kokemuksesta.

Huutokaupattava työ on Marian oman rakkaan tyttären muotokuva. 

Teoksen on Sydämen asialla -gaalaan lahjoittanut Ari Kupsus Gallery 

https://arikupsusgallery.com/

Markku Ylipää

South! 2021
öljy 20 x 20
lähtöhinta 300 € 

Kanttori, muusikko ja säveltäjä Markku Ylipää on myös arvostettu, mielenkiintoinen kuvataiteilija. 

- Kirjoitin ylioppilaaksi Tampereen Klassilisesta Lyseosta v.1973, jossa minulla oli innostava kuvaamataidon opettaja. Todistuksessa kuvaamataidon numero oli yleensä 9, mutta ajattelin etten ole siinä hyvä, koska en osannut piirtää ihmiskehon suhteita oikein. Niistä tuli kummallisia muotopuolia. Valmistuin Sibelius-Akatemiasta v.1978 kanttori-urkuriksi. Opiskelin myös sävellystä kirkkomuusikon opintojen ohessa. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on ollut oleellinen osa muusikon työtäni. Olen kokenut musiikin aina hyvin visuaalisena. Näen sen väreinä, eriasteisina valööreinä, valon ja varjon dialogina.

Vuonna 2013 aloitin öljyvärimaalauksen ihan sattumalta. Pidimme yhteistä Kuvataide ja musiikki -kurssia taidemaalari Tatsuo Hoshikan kanssa. Opetin musiikin valosta ja varjosta, sen toistuvista kuvioista ja rakenteista. Teimme äänimaalausta, tuotimme vapaasti improvisoitua äänimassaa ryhmän kanssa. Päivittäisten opetussessioitteni jälkeen halusin kokeilla maalausta ja siitä se syttyi!

Opiskelen päämäärätietoisesti klassista öljyväritekniikkaa taidemaalari Tatsuo Hoshikan oppilaana. Myös nonfiguratiivinen ilmaisu on minulle hyvin läheistä. Maalaan myös akryyli/öljy sekatekniikalla. Tatsuo Hoshikan opetuksessa on vahva ammatillinen ote ja siinä on kaikuja Tokion taideylipiston ja maineikkaan Pariisin École Nationale Supérieure des Beaux-artstaidekoulun perinteestä.

markku.ylipaa@gmail.com

040 531 2510

Nacho Bautista

El Trompetista de Triana 2021
sekatekniikka 100 x 70
lähtöhinta 500 € 

Nacho Bautista on arvostettu grancanarialainen kuvataiteilija ja kuvanveistäjä, joka ammentaa taidettaan arjen tilanteista ja ihmisistä. Bautista asui pitkään Irlannissa, mutta muutti takaisin synnyinmaahansa viime vuonna. Taiteen tekemisen lisäksi Nacho Bautista opettaa kuvanveistoa.

Taulun trumpetisti on monelle tuttu muusikko Las Canteras -rannalta ja Las Palmasin keskustasta soittamasta. Hän on pitkään Las Palmasissa asunut ukrainalainen Eugen Didic.

https://www.facebook.com/groups/574103010029612

Sauli Iso-Lähteenmäki

Pompeijin kukat 1 2016
akvatinta 78 x 69 kehystettynä
lähtöhinta 500 €

Kehysliike Malkki  

Kuvataiteilija, taidegraafikko ja taidemaalari Sauli Iso-Lähteenmäki (s. 1960 Tyrväällä) on lahjoittanut Sydämen asialla -illan taidehuutokauppaan oman teoksensa joka vuosi. Tänä vuonna lahjoitus on viivasyövytystekniikalla valmistettu teos nimeltään Pearl.

Iso-Lähteenmäen teoksia voi nähdä muun muassa julkisesti Vuoreksen alueella nimeltään Lintupuu ja Maailmanpyörä Horisontissa sekä Vuoreksen koululla.

https://www.sauliiso-lahteenmaki.fi/

Hannamari Matikainen

Kevät 2017
serigrafia 84 x 37 kehystettynä
lähtöhinta 200 €

Kehysliike Malkki  

Kuvataiteilija Hannamari Matikainen (s. 1976) on iloksemme jälleen mukana tukemassa Sydämen asialla -toimintaa lasten ja nuorten hyväksi. Tällä kertaa Hannamari on lahjoittanut serigrafian nimeltä Pikkuketut.

- Hannamari Matikainen on tamperelainen kuvataiteilija. Hän käyttää välineinä pääasiassa grafiikan eri tekniikoita ja maalausta. Hannamari Matikaisen töissä esiintyy yleensä eläimiä tai ihmismäisiä olentoja, jotka ovat hahmoja jatkuvasti laajenevasta kokonaisuudesta. Matikaisen teoksia on muun muassa valtion, eri kuntien ja kaupunkien kokoelmissa sekä useissa yksityiskodeissa.

https://www.hannamarimatikainen.com/esittely.html 

Osmo Rauhala

Kuudes päivä 2015
66 x 47 kehystettynä
lähtöhinta 600 €
korotettu 1.2.2023 19:40: 2 000 € 
Kehysliike Malkki  


Taidemaalari Osmo Rauhala (s. 1957 Nokialla) on lahjoittanut Sydämen asialla -hyväntekeväisyyshuutokauppaan puhuttelevan grafiikanteoksen Kuudes päivä.

Osmo Rauhalan ensimmäinen näyttely oli aikanaan New Yorkissa vuonna 1989 ja toinen myöhemmin vielä samana vuonna Tampereella. Rauhala valittiin vuonna 1992 vuoden nuoreksi taiteilijaksi. Rauhalan teoksia on useissa ulkomaisissa ja kotimaisissa museoissa ja kokoelmissa. 2000-luvulla Rauhala tuli tunnetuksi yhdessä Kuutti Lavosen kanssa toteuttamistaan Tyrvään Pyhän Olavin kirkon sisätilojen maalauksista. Vuonna 2009 Rauhala ja Lavonen saivat Kirkon kulttuuripalkinnon tunnustuksena työstään. Muita Osmo Rauhalalle myönnettyjä tunnustuksia ovat muun muassa Suomi-palkinto 2009 ja Pro Finlandia -kunniamerkki v. 2017.

https://www.osmorauhala.net/

Pekka Sinisalo

Näsinkallion marraskuu 2022
akvarelli 50 x 70 kehystettynä
lähtöhinta 200 € 

- Olen tamperelainen akvarellisti (s. 1948). Visuaalinen työ eri muodoissaan on aina ollut osa elämääni. Aktiivisen maalaamisen ja piirtämisen aloitin 1980-luvun lopussa. Se oli alku oman tekniikan ja ilmaisun etsimiselle. Koulutusta hain kursseilta sekä kotimaassa että ulkomailla.

Akvarelli oli tekniikkana heti tärkeässä roolissa ja siitä on tullutkin lähes ainoa tekotapani. Se on monipuolinen väline, joka mahdollistaa sekä nopean että pitkän monikerroksisen työskentelyn. Sitä voi myös yhdistää joustavasti muihin piirtämisen tekniikkoihin. Maalaan sen mitä näen ja teen sen siten kuin tunnen. Katsominen, löytäminen ja innostuminen ovat osa prosessia. En toista näkemääni sellaisenaan, vaan muokkaan sen oman tunteeni mukaiseksi. Kuljen ja katselen ympärilleni, tarkkailen ympäristöäni. En etsi aiheita, vaan ne tulevat vastaan. Ne löytyvät usein läheltä: omasta kodista, ikkunasta ulos katsomalla, iltalenkiltä korttelin ympäri. Asun Hämeenpuiston varrella aivan Näsikallion naapurissa. Ympäristö on ehtymätön lähde katsella vuoden kiertoa. Valtaosa näyttelyn töistä onkin aivan lähiympäristöstäni, ikkunasta tai todellakin korttelia kiertämällä nähtyä. Ne voivat olla myös eräänlaisia kollaaseja kodistani ja siellä esillä olevista esineistä.

Viimeisen vuoden aikana olen työskennellyt hiilen ja akvarellin kanssa yhdessä. Yritän saada ne keskustelemaan keskenään. Hiili on viivana voimakas, mutta se on, varsinkin kasteltuna, samalla pehmeä ja sopii mielestäni akvarellin seuraan. Hiili tekee teoksista tummia, mutta samalla se korostaa mukana olevaa valoa ja sen merkitystä. Tekijänä tietysti toivon, että katsoja voisi löytää jotakin samaa kuin itse olen tavoitellut teoksissa, saman kokemuksen tai tunteen, muiston ehkä.

pekkaosinisalo@gmail.com

040 525 9894

Janne Laine

Kultainen hetki 2020
polymeerigravyyri ja akvatinta
noin 40 x 50 kehystettynä
lähtöhinta 300 € 

Kehysliike Malkki  

Kuvataiteilija Janne Laine (s. 1970) on jälleen lahjoituksellaan mukana Sydämen asialla -illan huutokaupassa. Teoksessaan Kultainen hetki Janne on käyttänyt tekniikoina akvatintaa ja polymeerigravyyriä.

Janne Laine
Hämeenpuisto 37 A 45
33200 Tampere Finland
+358 40 767 3330
jannelaine@yahoo.com

https://www.jannelaine.net

Studio Janne Laine

Sillanpäänkatu 5 B

35820 Mänttä

studiojannelaine@gmail.com 

https://www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi

Olli Joki

Kohti menestystä 2007
serigrafia 62,5 x 81 kehystettynä
Kehysliike Malkki
lähtöhinta 300 €

Kehysliike Malkki  

Joen värikkäissä teoksissa on usein värit suurina pintoina ja pieniä hahmoja kuten tässä teoksessa.

Taidemaalari Olli Joki on 

Olli Joki äänestettiin Taloustaito-lehden äänestyksessä vuonna 2009 Suomen rakkaimpien nykytaiteilijoiden joukkoon. Ranskan taiteilijaseuran Société nationale des beaux-artin jäsen Joki on ollut vuodesta 1999. Huomionosoituksista mainittakoon Association Mérite et Dévouement françaisin hopeamitali, arabilehdistön kunniapalkinto Salon SNBA sekä vuonna 2000 ranskalaisen akateemisen järjestön Académie des Arts, Sciences et Lettresin Olli Joelle antama hopeinen, arvoasteikossa toiseksi korkein mitali Joen ansioista ranskalaisen elämän, kulttuurin ja maiseman kuvaajana.

https://www.ollijoki.com/

K. Tschährä

Flaming Flowers (2023)
vesivärikynä ja akryyli 48 x 36

lähtöhinta 200 €

Kehysliike Malkki

Taiteilija K. Tschährä työskentelee piirtämällä, maalaamalla ja videotaiteen parissa. Hän ei tee luonnoksia, vaan toteuttaa aiheensa suoraan valitulla medialla. K. Tschährän taide on pääosin abstraktia, mutta teoksissa esiintyy esittäviä hahmoja tai teokset ovat piilokuvamaisia. Tschährän aiheet ovat usein avaruudellisia tai luonnonaiheita, kuten kasveja ja eläimiä. Hän kokee taiteensa kertovan luonnon ja elämän kiertokulusta sekä ylistävän sen ihmeitä. K. Tschährä lukeutuu harvinaisiin, niin sanottuihin visionääritaiteilijoihin, joiden teokset syntyvät ei-tiedostavalla tavalla ja automaattisesti piirtäen. Hän kokee olevansa välittäjä ja instrumentti, ja siksi työskentelee taiteilijanimellä. Tschährä on hänen sukunsa alkuperäinen karjalainen nimi. Androgyyni taiteilijanimi keskittää huomion enemmän teoksiin kuin nimen tuttuuteen tai tekijän sukupuoleen.

K. Tschährän teoksia on ostettu visionääritaiteen pysyväiskokoelmiin Münchenissä ja Lontoossa sekä yksityiskokoelmiin Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Viime syksynä Tschährä oli Lontoossa kutsuttuna taiteilijana ohjaamassa intuitiivisen taiteen työpajan. Tschährä asuu ja työskentelee Tampereen Pispalassa. Taiteilijalle on tärkeää tukea lasten ja nuorten asiaa, hänellä itsellään on esikouluikäinen tytär.

Flaming Flowers / Liekehtivät kukat

Työ on yksi taiteilijan uusimmista, se syntyi helmikuun alussa. 

- Olen toteuttanut ensin piirtämällä vesiväripuukynillä ja sitten maalaamalla vettä päälle. Lopuksi olen lisännyt nestemäistä, kullanväristä akryylimustetta sinne tänne. Teos kuvaa elämän iloa ja säkenöivää energiaa. Kukat eivät pala, vaan ne ovat liekeissä elämän kauneudesta ja loistavat luonnon sanomaa ympärilleen.

https://k-tschahra.blogspot.com/?fbclid=PAAaYBEuSSbE-Jvq9uyFpAbCQ-85kLVivNpMs1gg2s45OINSUxTWWK_vqkKaE&m=1

Johanna Oras

Rakkauden kesä (2022)
limited edition c-print
80 x 64 kehystettynä
lähtöhinta 300 €

Kuvataiteilija Johanna Oras s. 1970 on ollut mukana Sydämen asialla jo useamman kertaa. Tänä vuonna hän on lahjoittanut grafiikan teoksen.

Johanna viettää tänä vuonna 30-vuotista taiteilijauraa ja sen tiimoilta tulee näyttely Sastamalan kivinavettaan Kallan tarina - kalmankukasta kuosiin 13.5.-27.8.2023. Perinteinen Punkaharjun kesänäyttely esittelee Johannan uusia maalauksia 17.6 alkaen ja siihen lisäksi muutama muu näyttely juhlavuoden kunniaksi.Vuoden aikana ilmestyy myös elokuva ja kirja.

Tampereella Johannan töihin voi tutustua Liune Concept showroomissa Aleksanterinkatu 28. Sisustusyhteistyö jatkuu Aulis Lundell Oy:n ja Liunen kanssa ja Helsinkiin avautui toinen Liune Concept showroom osoitteessa Runeberginkatu 5.

Johanna on opiskellut Pietarin Taideakatemiassa ja Firenzessä sekä asunut pitkään Ranskassa joka on antanut paljon rohkeutta ja uutta näkökulmaa taiteelliseen työskentelyyn.

https://johannaoras.com/

Kirsi Neuvonen

Päivänkakkarapuku (2019)
estaus, akvatinta 40 x 25
lähtöhinta 400 €  

Kehysliike Malkki  

Kirsi Hannele Neuvonen on suomalainen kuvataiteilija ja taidegraafikko. Neuvonen opiskeli Savonlinnan Taidelukiossa ja Oriveden opiston kuvataidelinjalla sekä Lahden taidekoulussa 1980-1984. Lisäksi hän on suorittanut yrittäjyyden ja johtamisen erikoisammattitutkinnot. Hän debytoi vuonna 1981.

Päivänkakkarapuku on yksi monista Neuvosen tekemistä samanaiheisista teoksista.

Grafiikanteoksen Sydämen asialla -gaalailtaan on lahjoittanut Grafiikanpaja Himmelblau.

https://www.kirsineuvonen.fi/

Arkisto Taidehuutokauppa 26.3.2022

HUUDETTU 26.3.2022

Osmo Rauhala

Kuudes päivä (2015)

Taidemaalari Osmo Rauhala (s. 1957 Nokialla) on lahjoittanut Sydämen asialla -hyväntekeväisyyshuutokauppaan puhuttelevan grafiikanteoksen Kuudes päivä.

Osmo Rauhalan ensimmäinen näyttely oli aikanaan New Yorkissa vuonna 1989 ja toinen myöhemmin vielä samana vuonna Tampereella. Rauhala valittiin vuonna 1992 vuoden nuoreksi taiteilijaksi. Rauhalan teoksia on useissa ulkomaisissa ja kotimaisissa museoissa ja kokoelmissa. 2000-luvulla Rauhala tuli tunnetuksi yhdessä Kuutti Lavosen kanssa toteuttamistaan Tyrvään Pyhän Olavin kirkon sisätilojen maalauksista. Vuonna 2009 Rauhala ja Lavonen saivat Kirkon kulttuuripalkinnon tunnustuksena työstään. Muita Osmo Rauhalalle myönnettyjä tunnustuksia ovat muun muassa Suomi-palkinto 2009 ja Pro Finlandia -kunniamerkki v. 2017.

https://www.osmorauhala.net/

Kuudes päivä

67 x 44

Lähtöhinta 500 €

Korotettu 550 € 24.3.2022 klo 21:04

Korotettu 600 € 26.3.2022 klo 12:04

Kehystys: Kehysliike Malkki

HUUDETTU 26.3.2022

Teemu Saukkonen

Hommage à Man Ray (1997)

Arvostettu taidemaalari Teemu Saukkonen (s. 1954 Savonlinnassa) on lahjoittanut Sydämen asialla -huutokauppaan teoksensa Hommage à Man Ray. Teos on serigrafia-kollaasi.

Teemu Saukkonen asuu ja työskentelee Tampereella. Saukkosella on ollut lukuisia näyttelyitä aina 80-luvun alusta asti. Teemu Saukkosen töitä on kymmenissä eri näyttelyissä ja kokoelmissa ympäri Suomen. Tunnustuksista mainittakoon Anita Snellmanin säätiön tunnustuspalkinto vuodelta 2018 ja Kalle Kaiharin säätiön kulttuuripalkinto vuodelta 2003. Vuonna 2002 Saukkosella oli oma retrospektiivinen näyttely Sara Hildénin taidemuseossa.

https://www.saukkonenteemu.fi/

Hommage à Man Ray

77 x 62

Lähtöhinta 300 €

Kehystys: Kehysliike Malkki

HUUDETTU 26.3.2022

Johanna Oras

Haavoittunut kalla (2021)

Kuvataiteilija Johanna Oras (s.1970) on lahjoittanut grafiikan teoksen Haavoittunut kalla lahjoituksena Sydämen asialla -keräykseen. Työ kuuluu sarjaan Kalla mestarien jalanjäljillä - Kalla goes Masters. Johanna on ollut mukana Sydämen asialla jo useamman kertaa.

Johanna on opiskellut Pietarin Taideakatemiassa ja Firenzessä sekä asunut pitkään Ranskassa. Jo toistakymmentä vuotta hänen vuosittainen päänäyttelynsä on kesäisin Taidekartanossa Punkaharjulla. Taidekartano ja sen vieressä avoinna oleva Johannan kesäateljee ovat suosittuja matkailunähtävyyksiä.

https://johannaoras.com/

Haavoittunut kalla

55 x 59

300 €  

HUUDETTU 26.3.2022

Kristian Krokfors

Pallot altaassa (2019)

Grafiikanpaja Himmelblau ja Pertti Ketonen ovat lahjoittaneet Sydämen asialla -illan huutokauppaan taidemaalari ja taidegraafikko Kristian Krokforsin katseen vangitsevan teoksen Pallot altaassa. Teos on uniikki.

Kristian Krokfors (s. 1952 Ylistarolla) valittiin aikanaan Suomen ensimmäiseksi Vuoden nuoreksi taiteilijaksi vuonna 1985. Kristian Krokfors täyttää tänä vuonna 70 vuotta ja hänen näyttelynsä avataan Tampereen taidemuseossa kesäkuussa. Krokforsin ura ulottuu aina 70-luvulle. Taiteilija sai ensipalkinnon valtion taideteostoimikunnan piirustuskilpailussa vuonna 1979 ja melko pian sen jälkeen kannustusapurahan nuorten taidegrafiikkabiennaalissa Vaasassa 1982.

https://kuvataiteilijamatrikkeli.fi/taite.../kristian-krokfors

Pallot altaassa

49 x 58

Lähtöhinta 500 €

HUUDETTU 26.3.2022

Janne Laine

Yö laskeutuu (2020)

Kuvataiteilija Janne Laine (s. 1970) on jälleen lahjoituksellaan mukana Sydämen asialla -illan huutokaupassa. Teoksessaan Yö laskeutuu Janne on käyttänyt tekniikoina akvatintaa ja polymeerigravyyriä.

Janne kuvaa teostaan itse näin:

- Kuvamateriaali on Norjasta, Senjalta, ja huokuu seesteisyyttä ja rauhaa. Kun hektinen päivä on lopuillaan, ilma tyyntyy ja mieli rauhoittuu...

https://www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi

www.jannelaine.net

Yö laskeutuu

44 x 59

Lähtöhinta 300 €

HUUDETTU 26.3.2022

Sauli Iso-Lähteenmäki

Pearl (2021)

Kuvataiteilija, taidegraafikko ja taidemaalari Sauli Iso-Lähteenmäki (s. 1960 Tyrväällä) on lahjoittanut Sydämen asialla -illan taidehuutokauppaan oman teoksensa joka vuosi. Tänä vuonna lahjoitus on viivasyövytystekniikalla valmistettu teos nimeltään Pearl.

Iso-Lähteenmäen teoksia voi nähdä muun muassa julkisesti Vuoreksen alueella nimeltään Lintupuu ja Maailmanpyörä Horisontissa sekä Vuoreksen koululla.

https://www.sauliiso-lahteenmaki.fi/

Pearl

57 x 53

Lähtöhinta 400 €

Kehystys: Kehysliike Malkki 

HUUDETTU 26.3.2022

Hannamari Matikainen

Pikkuketut (2015)

Kuvataiteilija Hannamari Matikainen (s. 1976) on iloksemme jälleen mukana tukemassa Sydämen asialla -toimintaa lasten ja nuorten hyväksi. Tällä kertaa Hannamari on lahjoittanut serigrafian nimeltä Pikkuketut.

- Hannamari Matikainen on tamperelainen kuvataiteilija. Hän käyttää välineinä pääasiassa grafiikan eri tekniikoita ja maalausta. Hannamari Matikaisen töissä esiintyy yleensä eläimiä tai ihmismäisiä olentoja, jotka ovat hahmoja jatkuvasti laajenevasta kokonaisuudesta. Matikaisen teoksia on muun muassa valtion, eri kuntien ja kaupunkien kokoelmissa sekä useissa yksityiskodeissa.

https://www.hannamarimatikainen.com/esittely.html 

Pikkuketut

48 x 41

Lähtöhinta 100 €

Korotettu 150 € 24.3.2022 klo 15:41

Kehystys: Kehysliike Malkki


HUUDETTU 26.3.2022

Riitta Nelimarkka

The Ice cream eaters (2013)

Pariskunta Kirsi-Marja ja Jarmo Nieminen ja Tyrvään Pappila ovat lahjoittaneet kolme hienoa Riitta Nelimarkan serigrafiateosta Sydämen asialla -illan huutokauppaan. Taiteilijaprofessori Riitta Nelimarkan (s. 1948 Helsingissä) serigrafia The Ice cream eaters on vuodelta 2013.

https://www.tyrvaanpappila.fi/fi/

https://www.nelimarkka.com/  

The Ice cream eaters 

Serigrafia

36 x 50

Lähtöhinta 280 €  

HUUDETTU 26.3.2022

Riitta Nelimarkka

Never hungry, always in love (2017)

Kuvataiteilija, kirjailija ja animaatioelokuvaohjaaja Riitta Nelimarkan serigrafiateos  Never hungry, always in love hehkuu värejä kuten Nelimarkan teokset usein.

2022 Tyrvään Pappilassa oli mahdollisuus nauttia Riitta Nelimarkan laajasta taidenäyttelystä. .

https://www.nelimarkka.com/  

https://www.tyrvaanpappila.fi/fi/ 

Never hungry, always in love 

16 x 26

Lähtöhinta 150 €

HUUDETTU 26.3.2022

Riitta Nelimerkka

Satsina ja Fatima (2003)

Tyrvään Pappilan lahjoittama taiteilijaprofessori Riitta Nelimarkan serigrafia Satsina ja Fatima.

https://www.tyrvaanpappila.fi/fi/ 

Riitta Nelimarkasta:

https://www.nelimarkka.com/ 

Satsina ja Fatima

50 x 32 

Lähtöhinta 280 €  

Korotettu 330 € 24.3.2022 klo 21:40

HUUDETTU 26.3.2022

Terhi Ulonen

Sodan kasvot - ajatukset Ukrainassa (2022)

Taiteilija Terhi Ulonen työskentelee tunteella. Hänen teoksensa Sodan kasvot - ajatukset Ukrainassa varjot ja valo ovat puhutelleet monia. Tämä Terhi Ulosen lahjoitus Sydämen asialla -huutokauppaan on akryylimaalaus.   

Terhi Ulonen on taiteilija, joka kuvaa itseään harrastelijataiteilijaksi. Ammattimainen ote ja intohimoinen tapa työskennellä näkyy hänen töissään. Lämmin kiitos mukanaolosta.

Sodan kasvot - ajatukset Ukrainassa

44 x 44 

Lähtöhinta 100 €

Korotettu 150 € 26.3.2022 klo 17:43

Kehystys: Kehysliike Malkki

HUUDETTU 26.3.2022

Irmeli Kaunisto 

Jos vain vedet virtaa! (2020)

Kuvataiteilija Irmeli Kaunisto (s. 1950 Tampereella) on lahjoittanut hyväntekeväisyyteen teoksensa, joka on oodi Tammerkoskelle. Teos Jos vain vedet virtaa! on tehty käyttäen sekatekniikkaa - mixed media - puupaneelille . 

 Irmeli Kaunisto on koloristi, väreillä muotoilija. Palettiveitsen voimakkaat viillot ja yksityiskohtaiset kaiverrukset toimivat loistokkaiden värien vahvistajana. Värit, niiden monimuotoisuus ja vastakohtaisuus, ovat Kaunistolle itse elämä. Hän asuu ja työskentelee Suomessa ja Etelä-Ranskassa.

- Lukuisat Kauniston taidenäyttelyt käyneenä tiedän, että hänellä on kansainvälisesti puhutteleva kuvakieli. Hänen herkät koivujen ainutlaatuisuutta kuvaavat akvarellinsa herkistävät niin maannaiset kuin -miehet, portugalilaiset kuin ranskalaisetkin. (Matti Pulkkinen)

https://kuvataiteilijakaun.wixsite.com/my-site-1/services-1 

Jos vain vedet virtaa! 

74 x 63 

Lähtöhinta 300 €